Демонстраційний політ на тренажері Ан-24/26/32


Запрошуємо всіх бажаючих здійснити демонстраційний політ на сучасному тренажері літака.

Хто з нас з дитинства не мріяв підкорювати простори неба, мандрувати, побувати в усіх країнах світу? Може хтось вже замислився, що своє життя приділить «небу» та стане пілотом комерційних літаків, а може ми зможемо допомогти визначитись вам з вибором? Тоді Вам до нас! Відокремлений структурний підрозділ «Центр авіаційної підготовки та сертифікації» ДП Украерорух запрошує усіх бажаючих здійснити демонстраційний політ на сучасному тренажері повітряних суден Ан-24/26/32.
У процесій польоту ви зможете спробувати себе у ролі командира повітряного судна, обрати практично будь-який аеропорт світу.
Тренажер обладнаний сучасним проекційним екраном, який створює візуалізацію високої якості. Імітація візуальної обстановки наближена до реалістичної картини польоту, завдяки чому ви будете відчувати себе в умовах, максимально наближених до реальних:

{

Кабіна авіаційного тренажеру повністю відповідає авіалайнеру, в найменших деталях повторюючи обстановку реального повітряного судна, а прилади точно відображують справжні параметри роботи систем літака, двигунів, навігаційних приладів:

{

Вартість однієї години демонстраційного польоту – 1680 грн.
Максимальний склад групи – 3 особи.
Оплату ви зможете провести готівкою та через термінал у касі Центру або через зручні для вас електронні платіжні системи.
Ми працюємо понеділок-четвер – з 9.00 до 16.00, п’ятниця – з 9.00 до 15.00.
Замовлення на «сьогодні» приймаються мінімум за 1 годину до бажаного часу, якщо ви бажаєте здійснити політ у суботу, замовлення необхідно оформити у п’ятницю до 15 години.

Якщо Ви визначились і бажаєте спробувати себе у якості пілота, Ви можете зателефонувати нам за наступним номером: +38044351-47-84 або написати на електронну пошту Kuvshynova_OH@uksatse.aero
До зустрічі на тренажері!

Наші реквізити: ВСП «ЦАПС», р/р UA743226690000026007301286529 у філії – Головне управління АТ «Ощадбанк» по м. Києву та Київській області, МФО 322669.

Ан-32

Ан-24